top of page

Air Relax Europe

Air Relax Europe is opgericht rond een team en netwerk van professionele triatleten, fysiotherapeuten, personal trainers, coaches en voedingsadviseurs gecombineerd met diploma's in Moleculaire Geneeskunde, Engineering en Fysiologie. Hun expertise en sportkennis zorgen ervoor dat u in goede handen bent en ze zijn er trots op dat ze de beste opties bieden voor sportherstel en behandelingstechnologie die voor iedereen beschikbaar zijn. Ze zijn gevestigd in West Cork, Ierland van waaruit ze de Europese markt ondersteunen met hun sportherstelsystemen op basis van klinische wetenschap.

 

Wat is pneumatische compressietherapie?

Een dynamisch of pneumatisch compressiesysteem is een compressoreenheid die is gekoppeld aan een gespecialiseerd kledingstuk met verschillende kamers (of zakken) die worden opgeblazen en leeglopen met lucht die door de compressor wordt gepompt, zodat de kamer van het kledingstuk directe druk uitoefent naar het spiergebied. De compressie beperkt tijdelijk de bloedcirculatie naar het gebied en bij het vrijkomen stroomt voedingsrijk bloed door het spierweefsel. De compressietechniek verbetert de bloedcirculatie, bevordert de beweging van lymfevloeistof, helpt melkzuur te verwijderen, vermindert ontstekingen, pijn en stijfheid en verbetert de flexibiliteit, waardoor het herstel wordt gestimuleerd en de prestaties worden verbeterd.

 

Air Relax pneumatisch compressiesysteem wordt ondersteund door wetenschap

Air Relax heeft zijn sportherstelsysteem ontworpen op basis van klinisch bewezen methoden om de bloedsomloop van een atleet te verbeteren, vermoeidheid en pijn te verminderen en hun prestaties te verbeteren. Zij zijn van mening dat herstel een integraal onderdeel moet zijn van het trainingsplan van elke club, atleet, coach of de dienstverlening van fysiotherapeuten aan sportgeoriënteerde klanten. Hun team en netwerk van professionele triatleten, fysiotherapeuten, personal trainers, coaches en voedingsadviseurs gecombineerd met diploma's in moleculaire geneeskunde, Engineering en fysiologie ondersteunen het klinische onderzoek met hun expertise om u het beste te bieden op het gebied van sportherstel en behandelingstechnologie.

1%20copy_edited.png
bottom of page